moje semináře

nada labann
semináře
"Etiquette is a success" - ETIKETA JE ÚSPĚCH

Pořádám přednášky a semináře, pracuji jako kouč pro top manažery firem, pracovníky úřadů a zástupce politiky. Ráda pracuji i s dětmi a náctiletými.

co nás čeká?

MASTER OF BUSINESS ETIQUETTE

certifikovaný dvoudenní prestižní seminář

Garantem tohoto prestižního a uznávaného vzdělávacího semináře od roku 2014 je autorka MBE a expertka etikety – Nada Ambra Laban.

Absolvent semináře získá titul a certifikát MBE a zlaté vyznamenání MBE

21. - 22. dubna 2023 - Hotel Aria. www.aria.cz

Garant přednášek:

NADA AMBRA LABANOVÁ – pedagog, spisovatelka, expert etikety

Emoční inteligence a dobré mravy

Termín: 23. května 2023
Čas: 16 – 20:00 hodin
Cena: 3.999 Kč s DPH
Místo: Budova The Flow Building, Václavské nám. 47, 110 00 Nové Město
Workshopem vás provedou: Nada Ambra Laban, Petr Pavlík

🔸Zvládání svých emocí, kde se berou a proč?
🔸Jak pracovat s emocemi ostatních. Nahlédnutí do sebe sama.
🔸Co a jak ovlivňuje můj život.
Proč se mi dějí různé věci?
🔸Jak ovlivňují emoce etiku a úspěch.
🔸Hodnotové a etické rámce osobnosti.
🔹CMB emoční diagnostika.

www.labann.cz
www.3dsolutions.cz
[email protected]

Etiketa pro děti u stolu
aneb
ŠAŠEK A KRÁLOVNA KRÁLOVSKÉ STOLOVÁNÍ

Termín: 27. května 2023
Čas: 14 -16h
Cena: 2.999 Kč s DPH
Místo: Hotel Aria, www.aria.cz

č.ú.:217338002/5500
[email protected]
Etiquette Training Academy
Nada Ambra Laban
www.labann.cz

Další semináře pro rok 2023 připravujeme....

a co máme už za sebou

DRESS FOR SUCCESS

35. TEA AT FIVE
s Nadou Ambra Laban
a jejími hosty

…přijďte se dozvědět něco více o neverbální řeči vašeho oblečení

…poznejte  vychytávky  jak být úspěšnější

…při diskuzi u krbu s úžasným  FOODWAY Cateringem  se dozvíte, že se šarm a charisma dá naučit

PROTOCOL

Protokol představuje jeden z velmi profesních vzdělávacích programů zaměřený na prohloubení znalosti etikety, především business etikety a obchodního protokolu. Rozvíjí manažerské dovednosti v praktických business situacích. Tento prestižní jednodenní vzdělávací program je určen všem, kteří usilují o prohloubení znalostí ve své profesní praxi, tedy manažerům, členům top managementu, podnikatelům, realitním makléřům, obchodním zástupcům, zaměstnancům státní správy a samosprávy, politikům všech úrovní či představitelům neziskových organizací.

Program Protocol je věnován především těm, kdo mají v úmyslu držet krok s nejnovějšími trendy moderního managementu a chtějí mít náskok před ostatními.

Bezchybnost našeho společenského vystupování je nejlepší reprezentací vaší firmy nebo úřadu, vytváří lepší podmínky pro úspěšná jednání a vzbuzuje důvěru obchodních partnerů. Znalost v pravidlech společenského chování není archaismus, ale je to každodenní praktická potřeba v profesním, společenském i osobním životě.

Etiketa se stále proměňuje, tak jak se proměňuje lidská společnost.

Uchazeči získají certifikát Protocol

22. 02. 2023 OD 9.00-18.00 www.aria.cz
Lidské vztahy a komunikace

34. TEA AT FIVE s Nadou Ambra Laban

Tentokrát bude hostem již podruhé Laura Janáčková – docentka klinické psychologie a autorka knih o lidských vztazích a komunikaci.

Občerstvení nám zajistí FOODWAYCATERING

33. TEA AT FIVE

S NADOU AMBRA LABAN A JEJÍMI HOSTY

1.prosince 2022, v prostorách Preciosa v Praze - www.preciosalighting.com - OD 17.00 DO 19.00
TEA AT FIVE

povídání o módě, etiketě a stylu pro ženy i muže

Tentokrát jsme si povidali  o základním desateru ve vaši garderobě

Již 29. setkání „etikeťáků“ skvělých přátel, byznysmenek, gentlemanů. Tentokrát mezi nás přišla herečka Uršula Kluková, koučka „bytí a žití“ Andrea Považanová a pan Zoudlik Otakar,  který nás zasvětil do chutí lahodných vín.

8. červen 2022 - Hotel Aria. www.aria.cz OD 15.00 DO 17.00
BON APPETIT

asistovaná šestichodová večeře – forma banket

 

 

Tentokrát proběhl večer s úžasným gentlemanem “Andy” Šandor!  Už konečně vím, proč jej nikdy nevidím v generálské uniformě.

Potvrzuje se, že Etiketa může být vzdělávací a zároveň i zábavná. Současně je i školou života v přítomnosti respektovaných autorit.

 

Menu bylo šestichodové, doplněné víny a digestivem

28. dubna 2022 - Hotel Aria. www.aria.cz
bon apetit
BON APPETIT

asistovaná šestichodová večeře – forma banket

 

 

Připravila jsem pro vás další seminář etikety u stolu, nazvaný Bon Appetit. Obchodní spolupráce často začíná, probíhá a končí společně stráveným časem zúčastněných, z nichž se každý chová a jedná dle své vlastní kulturní předurčeností. U prostřeného stolu v restauraci se dovednosti prokážou nejvíce. Tato večerní banketová událost zahrnuje kompletní interakci u stolu, a to podle místních i mezinárodních pravidel. Kurz seznamuje účastníky s ceremoniálním aspektem etikety stolování, chování, pravidly zdvořilosti a respektu k autoritám. Nejednou jsem byla svědkem, kdy obchodní partneři svými (ne)dovednostmi u jídelního stolu přerušili úspěšnou realizace obchodních cílů sebe, firmy, či zájmu instituce a svou image profesionální obchodního hráče u jídelního stolu dostali až na tu nejnižší úroveň.

Drahým hostem byl v Praze narozený hobojista Vilém Veverka, který patří k nejrespektovanějším českým interpretům. Pozvání ke stolu přijali dva špičkoví chirurgové MUDr. Issam Al Awa a Doc. Martin Molitor a nemějte obavy nebudeme si povídat o historkách z operačního sálu, ale etiketě jiných kultur, tito pánové nám opravdu mají co říct.

3. února 2022 - Hotel Aria. www.aria.cz
MASTER OF BUSINESS ETIQUETTE

certifikovaný dvoudenní prestižní seminář

Garantem tohoto prestižního a uznávaného vzdělávacího semináře od roku 2014 je autorka MBE a expertka etikety – Nada Ambra Laban. Jejím hostujícím kolegou bude světově známý, profesionální golfista, bývalý top manager nadnárodních obchodních společností, profesionální sportovec, profesionální tanečník a skvělý přítel, pan Alan Babický.

Absolvent semináře získá titul a certifikát MBE a zlaté vyznamenání MBE

3. & 4.února 2022 - Hotel Aria. www.aria.cz

Garanti přednášek:

ALAN BABICKÝ – manager, sportovec a tanečník

NADA AMBRA LABANOVÁ – pedagog, spisovatelka, expert etikety

 

BON APPETIT

asistovaná šestichodová večeře – forma banket

 

 

Připravila jsem pro vás další seminář etikety u stolu, nazvaný Bon Appetit.

Obchodní spolupráce často začíná, probíhá a končí společně stráveným časem zúčastněných, z nichž se každý chová a jedná dle své vlastní kulturní předurčeností. U prostřeného stolu v restauraci se dovednosti prokážou nejvíce. Tato večerní banketová událost zahrnuje kompletní interakci u stolu, a to podle místních i mezinárodních pravidel. Kurz seznamuje účastníky s ceremoniálním aspektem etikety stolování, chování, pravidly zdvořilosti a respektu k autoritám. Nejednou jsem byla svědkem, kdy obchodní partneři svými (ne)dovednostmi u jídelního stolu přerušili úspěšnou realizace obchodních cílů sebe, firmy, či zájmu instituce a svou image profesionální obchodního hráče u jídelního stolu dostali až na tu nejnižší úroveň.

Pozvala jsem k banketnímu stolu herce, moderátora, muzikanta a skvělého přítele Tomáše Matonohu, který mé pozvání přijal.

Etiketa může být vzdělávací a zároveň i zábavná. Současně je i školou života v přítomnosti respektovaných autorit.

Šestichodové menuje doplněné víny a digestivem

30.11. 2021- hotel Aria - www.aria.cz - od 18.00 do 21.00
PROTOCOL

certifikovaný dvoudenní prestižní seminář

 

 

Znalost a respektování královského, diplomatického a obchodního protokolu, etikety a umění rétoriky můžeme považovat za jeden z nejvýznamnějších prostředků úspěšné realizace obchodních cílů firmy, či zájmu instituce a zvyšování jejího image.

Protokol zahrnuje etiketu v místním i mezinárodním měřítku a každodenní praxi dobrých mravů. V případě, že chceme obchodní nebo diplomatickou spolupráci dovést do úspěšného konce pro obě strany, je nutné tyto kulturní rozdíly respektovat. Nedostatečná znalost může mít za následek nejen negativní hodnocení obchodního partnera, ale může způsobit i urážku a zhoršení atmosféry vzájemné komunikace. Vzdělávací seminář „Protocol“ seznamuje účastníky s ceremoniálním aspektem diplomatického a obchodního protokolu, chováním business etikety, pravidly zdvořilosti ve společnosti a úctou k autoritám. Pomáhá lépe porozumět multikulturním způsobům chování. Seznámím Vás také s uplatňováním konceptu rétoriky na manažerské pozici, která úzce souvisí s dovednostmi lobbingu, jako nedílnou součástí úspěšného podnikání.

Absolvent semináře PROTOCOL získá certifikát o absolvování studia a získá zlaté vyznamenání Protocol a certifikát Master of Business Etiquette.

12. & 13. 11. 2021 - zámek Savoia castle - www.savoia.cz - zahájení semináře 12.11. v 11.00, konec akce 13.11. ve 14.00

Garanti přednášek:

NADA AMBRA LABANOVÁ – pedagog, spisovatelka, expert etikety

Business Dinner

asistovaná večeře

 

Představujeme Vám další díl asistovaného stolování nazvaného Business Dinner.

Nada Ambra Laban vám zodpoví a vysvětlí tyto, ale i mnohé další dotazy a mýty:

– Umím správně přečíst pozvánku na banket, večeři, business lunch?

– Když je zima, mohu si vzít svetr do luxusní restaurace?

– Klienta posadím zády k oknu, aby na mě dobře viděl….

– Položím si na stůl mobil, brýle, peněženku, to snad mohu?

– Nemysleli na mě při výběru restaurace, jsem přece vegan!

– Nemám kapesník, použiji látkový ubrousek.

– Telefonuje mi žena, musím vstát od banketního stolu a vyřídit hovor.

– Jsem levák, přesunu si sklenice na levou stranu.

Tak tohle všechno je nesprávně. Stolování je totiž nejobtížnější disciplínou etikety.

12. 11. 2021 - zámek Savoia castle - www.savoia.cz - od 18.00 do 21.00
Bon Appetit

asistovaná šestichodová večeře – forma banket

 

Bon Appetit patří mezi nejúspěšnější semináře etikety. Tato večerní banketová událost zahrnuje kompletní interakci u stolu, a to podle místních i mezinárodních pravidel. Kurz seznamuje účastníky s ceremoniálním aspektem etikety stolování, chování, pravidly zdvořilosti a respektu k autoritám.

Každá obchodní spolupráce zpravidla začíná, probíhá a končí společně stráveným časem zúčastněných, z nichž se každý chová a jedná dle své vlastní kulturní předurčeností. U prostřeného stolu v restauraci se dovednosti prokážou nejvíce.

Pomáhám tak klientům zvládnout základy etikety a lépe porozumět multikulturním způsobům chování ve společnosti obchodních partnerů, hostů z jiných zemí, to vše u stolu, u kterého se podávají i méně obvyklé pokrmy s výtečně párovanými víny.

Pozvala jsem k banketnímu stolu pana prof. Jana Pirka, který mé pozvání přijal.

Není přece lepší škola, než škola života a večeřet vedle světových autorit!

22. 9. 2021- hotel Aria - www.aria.cz - od 18.00 do 21.00
Etiquette & Lingerie - Etiketa může být zábavná!
  1. přednáškový podvečer plný etikety, nazvaný Tea at Five with N.

 

 

Povídali jsme si s mým hostem, šarmantní dámou – Chantal Poullain

Téma jsme společně nazvaly: „Etiketa, móda a styl – aneb  Etiquette & Lingerie, vše o francouzském spodním prádle.

Od historie po současnost spodního prádla a také jak jej správně nosit, aby….

06. 10. 2021 - hotel Aria - www.aria.cz - od 17.00 do 19.00